Tellerné Jakab Ildikó

Virtuális üzleti menedzser, online projektmenedzser, kisvállalkozói online jelenlét tanácsadó és kivitelező

Szerepeimben távolról foglak támogatni Téged, így esetleg soha nem találkozunk személyesen.
Úgy gondolom azonban, hogy többet szeretnél tudni arról a személyről, akinek állítólag vigyáznia kell a vállalkozásodra.

A virtuális üzleti menedzsment és a virtuális asszisztens szakma elfogadtatása az online és offline vállalkozók körében. Teljes szívből hiszem, hogy bármilyen üzleti rendszerben a mai technikai lehetőségek igénybevételével a virtuális vállalkozás támogatók távolról, saját otthoni irodájukból is képesek hatékony és eredményes munkát végezni megbízójuk számára.

Küldetésem az, hogy testreszabott virtuális üzleti menedzsment és támogatási szolgáltatásokat nyújtsak a sikeres és túlterhelt üzleti tulajdonosoknak. Mint szerves csapattag, olyan struktúrát, eszközöket és támogatást nyújtsak, amelyek több időt és fókuszt biztosítanak számukra üzleti növekedésükhöz.

  • összehasonlíthatatlan integritás: Nem csupán őszinte vagyok, hanem tiszteletben tartom a magas etikai és erkölcsi normákat is. Felelősséget vállalok a munkám elvégzéséért és soha nem szegem meg az ígéreteimet. Bizalom, egyértelműség és tisztelet, ez számomra fontos az együttműködés során.
  • találékonyság: egy megoldásvezérelt “meg tudom csinálni” csapattag vagyok, mindig a megfelelő információk keresésére törekszem, a legjobb módszereket és eredményeket keresem a munkám kivételesen jó elvégzéséhez. Szeretek alternatív megközelítést találni, ha az “A” terv nem lehetséges.
  • szakmaiság: mindig szakszerűen és megfelelő módon képviselem magamat és ügyfeleimet, akár telefonon, akár egyéb módon. Az alapvető illemtani szabályok számomra ugyanolyan fontosak, mint a szilárd munka etika.
  • precizitás és kitartás: pontos és kitartó vagyok. A korrektúrától a dokumentum elrendezéséig a projektlistáig – szeretem a részleteket. Addig folytatom a nyomon követést, amíg nem kapok választ.
  • pontosság: elkötelezett vagyok a határidők betartásáért, hogy a feladatok időben vagy hamarabb elkészüljenek.

Azért döntöttem, hogy virtuális vállalkozás támogató leszek, mert a magam főnöke akartam lenni. Szeretem a munkámat, ezt biztosan észreveszed, amikor elkezdesz velem dolgozni. A feladatok és kihívások sokfélesége a legnagyobb motivációm és a személyes növekedésem fő mozgatórugója.

Más üzleti vagy projektmenedzsertől?

  • ahogy vállalkozásom neve is mutatja: virtuális partner vagyok
  • azaz meghallgatlak és együttműködő partner vagyok, nem Neked, hanem Veled együtt dolgozom a sikeredért.

Tellerné Jakab Ildikó vagyok a Partneriroda.hu alapítója, virtuális üzleti menedzser, online projektmenedzser és kreatív problémamegoldó.
Szabadúszó online vállalkozóként kisvállalkozói online jelenlét tanácsadással és kivitelezéssel foglalkozom.
Több mint húsz év alkalmazotti munkaviszony után váltottam karriert és lettem online vállalkozó.
A két évtizedes adminisztratív területen töltött munkám során titkárnő, titkárságvezető, üzletágvezető, hálózati vezető és operatív vezető pozíciókat töltöttem be.
Főként ezeken a gyakorlati tapasztalatokon alapszik virtuális üzleti menedzsment és stratégiai tanácsadás vállalkozásom. A formális oktatásom magában foglalja a közgazdász diplomát, valamint egyéb felső- és középfokú végzettséget is. Egyéb oktatás keretében különféle témákban folytattam tanulmányokat, mint például online marketing, webdesign, vállalkozásindítás, közösségi média hirdetés, chatbot építés. A naprakészség egyik módjaként olyan csoportokhoz tartozom, amelyek célja a legfrissebb technológiákról és megoldásokról szóló hírek és vélemények megosztása.

Szeretek olyan rendszereket használni, amelyek segítenek a feladatok automatizálásában. Ez időt és több feladatot takaríthat meg, miközben minőségi munkát készítek.
Magam is online vállalkozó vagyok és tudom, mennyire fontos a vállalkozás szervezett háttérműködése, hogy növeljük a megtérülést és a nap folyamán többet érjünk el.
Azok az ügyfelek, akik velem dolgoznak, felhasználhatják tudásomat és szakértelmemet (többek között a webdesign, a WordPress, ActiveCampaign, Chatfuel, animált marketing videók), hogy üzleti tevékenységüket növeljék.

Online jelenlét tanácsadás és kivitelezés témakörben további információ rólam a tellerneildiko.hu linken érhető el.


Küldj üzenetet!

Nem találtál választ? Örömmel fogadom kérdéseidet.

tellerne@partneriroda.hu
+36 20 225 4955
H-P: 8.00 - 18.00