dolgozz velem

virtuális üzleti menedzsment és támogatás

 

Sikeres és elfoglalt vállalkozók számára.

{

Te vagy a vállalkozásod vezetője, de ez nem azt jelenti, hogy minden munkát Neked kell elvégezned. 

Tellerné Jakab Ildikó

virtuális üzleti menedzser és online projektmenedzser
online jelenlét tanácsadó és kivitelező

Infó doboz

A virtuális üzleti menedzser szerepe egyetlen egyszerű dologra vezethető vissza: Az üzleti tulajdonosok felszabadítása, hogy idejüket és energiájukat olyan dolgokra összpontosítsák, amelyeket csak ők tehetnek meg az üzleti életben.

Melyik vagy Te?

Vállalkozásod növekedett, de az összes részlet kezelése sok időt vesz el. Szeretnél végre a nagy képre összpontosítani, anélkül hogy aggódnod kellene a háttérben zajló folyamatok miatt.

Van egy csapatod, de mivel soha nem volt idő a megfelelő folyamatok és rendszerek létrehozására, a dolgok kezdenek kissé követhetetlenné válni.

Közeleg egy új termék bevezetése, és szükséged van valakire, aki segít neked a stratégiában, a tervezésben és a menedzsmentben, hogy több időd legyen a családodra.

Miért kellene kiszervezni?

A virtuális üzleti partnernek történő kiszervezés előnyei…

N

testreszabott kiszervezett szolgáltatás, amely tökéletesen megfelel az igényeidnek

N

rugalmas támogatás egyszeri projektekhez vagy rendszeresen, de a változó munkaterhelés és igény támogatása érdekében

N

ha szabadúszóként, nem alkalmazottként alkalmazol valakit, egy tapasztaltabb és képzettebb szakember szolgáltatásait veheted igénybe

N

nincs toborzási rémálom, rejtett foglalkoztatási költségek vagy munkajogi megfontolások.

Képzeld el, hogy …

kevesebb időrabló dolgot teszel

  • ❌ végtelen listád van a tennivalókról, és soha nem tudod, mikor fogsz hazamenni és az időt a szeretteiddel tölteni.
  • ❌ túl sok időt töltesz egy közelgő termékbevezetés megtervezésével, miközben arra ügyelsz, hogy vállalkozásod mindennapi működése megfelelő legyen.
  • ❌ csapatod van egy projektmunkára és folyamatosan azzal foglalkozol, hogy megpróbáld megérteni miért nincsenek kész az egyes részfeladatok.
  • ❌ minden héten csapattalálkozót tartasz és folyamatos hibaelhárítást, kérdések megválaszolását végzed.

több időd lesz

  • ✔️arra, hogy összpontosíts a nagy képre, a stratégiákra, hogy elérd a céljaid.
  • ✔️azokra a kulcsfontosságú tevékenységekre, amelyek növelik az üzleti vállalkozásod, és nagyobb bevételt eredményeznek.
  • ✔️ olyan kapcsolatok és hálózatok kiépítésére, amelyek elősegítik, hogy vállalkozásod a következő szintre kerüljön.
  • ✔️ minden projekthez tervet készíteni, amely alapján tarthatóak a határidők és tovább növekedhet vállalkozásod.

Hogyan kezdjünk neki?

Miközben “gyakorlatilag” a saját otthoni irodámban dolgozom, kialakítunk egy rendszert a rendszeres kommunikációhoz, amely mindkettőnknek megfelel.
Hiszek abban, hogy minden projekt sikeréhez elengedhetetlen a világos és őszinte kommunikáció. Mindkét fél számára nélkülözhetetlen a kölcsönös együttműködés és összhang kialakítása.
A fontosabb döntéseket kizárólag írásban egyeztetem. Elsősorban az email-ben való kapcsolattartást preferálom, de elérhető vagyok telefonon és igény esetén Skypon is.
Egy új ügyféllel való induláskor a kiszervezés folyamata a következőképpen történik:

w

1. lépés

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, minél részletesebben fejtsd ki a kérdéseidet, tudasd velem, miben lehetek a segítségedre. Add meg az elérhetőségeidet és néhány napon belül felveszem Veled a kapcsolatot.

2. lépés

Átfogó, ingyenes telefonos konzultáció: megállapítjuk, mit akarsz elérni, vállalkozásodnak mire van szüksége és amelyen keresztül egyeztetjük, hogyan fogunk együtt dolgozni. 

i

3. lépés

Ezután elkészítek egy tervezetet, amelyben részletezem a legfontosabb támogatási területeket és hogyan néz ki mindez a gyakorlatban. Konkrét javaslatot kapsz, amely megerősíti a munka terjedelmét, az elvárásokat, a határidőket, az árakat. 

l

4. lépés

Ha elégedett vagy a javaslattal, akkor aláírod a megállapodást, amely a munkakapcsolatunkat rögzíti, titoktartási nyilatkozatot és minden más releváns részletet, hogy egyértelmű és sikeres legyen az együttműködésünk.

5. lépés

Kérek Tőled minden bejelentkezési részletet, linkeket és egyéb üzleti információkat, amelyekre szükségem van az eszközökhöz és programokhoz, online fájlmegosztó rendszerhez a közös munka során. Együtt meghatározzuk a feladatok prioritását, hogy megkezdhessem és ütemezhessem azokat. És akkor kezdődhet a közös munka.

Hogyan tudok eredményeket elérni vállalkozásod számára anélkül, hogy ott lennék az irodádban?

Minden héten egyeztetünk az elkészült feladatokról, illetve e-mailben folyamatosan kommunikálunk. Az igényeid, munkamódszered az idő múlásával folyamatosan megismerem,  egyre inkább gördülékenyebb lesz az együttműködés.

A későbbiekben 3-6 havonta felülvizsgáló értekezletet tartunk, hogy visszajelzést kapjak, hogyan teljesítek, valamint naprakész információt szerezzek a következő időszakra kitűzött céljaidról és stratégiázok Veled, hogyan tudom támogatni ezeket a célokat.

Összességében az a megközelítésem, hogy mindig Veled dolgozom, nem csak Neked, mint megbízható partnered és a csapatod tagja, azt akarom, hogy sikerrel járj.

8 ok, hogy miért dolgozz velem

Együttműködés

A csapatmunka elengedhetetlen egy vállalkozás vezetésekor. Amikor velem dolgozol, együttműködő virtuális partner leszek. 

Önfejlesztés

Ahhoz, hogy megfelelő színvonalú szolgáltatást tudjak Neked nyújtani folyamatosan képzem magam és követem az újdonságokat.

Elérhetőség

Célom, hogy minden ügyfelem rendelkezésére álljak és a megkeresésekre legkésőbb 24 órán belül reagáljak.

P

Több bevétel

Egy virtuális partner után nincsenek bér- és képzési költségek Ahogy elkezdesz delegálni több időd marad a növekedésre és a bevételszerzésre.

Tapasztalat

Azok az ügyfelek, akik velem dolgoznak felhasználhatják tudásomat és szakértelmemet, hogy vállalkozásukat növeljék.

Határidők

Az idő pénz, és megértem, hogy az időd értékes. Az ütemtervek tartásához számíthatsz a rendszeres kommunikációra.

Figyelem

Egyszerre csak annyi ügyfelet vállalok, hogy mindenkire kellő figyelmet tudjak fordítani. Ha megállapodunk, akkor számíthatsz a munkámra.

Motiváció

Minden alkalommal igyekszem felülmúlni a várakozásokat. Az egyik legnagyobb örömöm, amikor szerepet játszhatok ügyfeleim sikerében.

Szeretnél a vállalkozásodon belüli fontos kérdésekre összpontosítani?

Akkor itt az ideje, hogy feladd a számodra idő- és energiaigényes feladatokat. Annak érdekében, hogy meg tudd csinálni azt, ami boldoggá tesz és amiben jó vagy.

Havonta csak korlátozott számú ügyfelet veszek fel, ezért

vedd fel velem a kapcsolatot még ma mielőtt késő lenne!

Küldj üzenetet!

Nem találtál választ? Örömmel fogadom kérdéseidet.

tellerne@partneriroda.hu
+36 20 225 4955
H-P: 8.00 - 18.00